Flyttstäd Flyttstädning Flyttstädningar Dalarna

Prisvärd flyttstädning i hela Dalarna

Prisvärd flyttstädning i hela Dalarna

Prisvärd flyttstädning i hela Dalarna oavsett var du bor. Därför hjälper våra experter dig med allt du behöver så att du kan fokusera på andra aspekter av din flytt. Vi vet att du har mycket att tänka på, men lite sinnesfrid gör din flytt lättare. Och eftersom vi är en one-stop-lösning för dig behöver du inte söka hjälp från många olika företag. Vi ber dig också att se till att alla föremål är tomma, så att du har gott om tid att kontrollera dem innan vi kommer för att städa dem.

Städfirma i Dalarna

Städfirma i Dalarna som håller bra pris och med kvalitet. Nu vill vi erbjuda våra extremt prisvärda tjänster till dig som kund i Dalarna och vi ger 7 dagars garanti på vår flyttstädning. Våra medarbetare hjälper dig med flyttstädningen av ditt gamla hus så att du kan flytta in i ditt nya hem och med gott samvete lämnar vi ditt gamla hus i ett rent och fräscht skick för nästa hyresgäster. Därför erbjuder vi kvalitetsstädning med hjälp av våra skickliga medarbetare och använder certifierade miljövänliga städprodukter.

 

Varför boka oss

Varför boka oss? -Därför bör städningen efter flytten alltid bestå av ett antal steg som måste göras på kort tid. När en ny person flyttar in i ett hus räcker det inte att sopa hörnen, snabbt moppa golvet och damma av bokhyllorna. När man flyttar måste därför varje hörn rengöras grundligt när man flyttar.

 

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka en tjänst?

Öppet dygnet runt!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se