Städfirma Flyttstädning Norrköping

Städfirma Flyttstädning Norrköping

Flyttstädning i Norrköping med kunden i centrum

Vi erbjuder flyttstädning och ett brett utbud övriga städtjänster. Vi vänder oss till både företag och privatpersoner och finns tillgängliga dygnet runt året om.

Vill du slippa allt det besvär och stress som en flyttstädning innebär? Välkommen att kontakta oss så städar vi åt dig så att du slipper omstädningar. Vi gör din flytt till en smidig och lättsam upplevelse utan betungande städuppdrag.

Effektivt och noggrant städarbete

När vi utför en flyttstädning i Norrköping eller någon annanstans i Sverige så gör vi det med stor professionalitet och med kundens nöjdhet i fokus. Alla våra städare är kunniga och erfarna och vi erbjuder flyttstädning till bra priser med nöjd kund-garanti. Skulle få en anmärkning vid inspektionen så kommer vi så snart som möjligt tillbaka för att åtgärda felen – kostnadsfritt förstås. Hemnära tjänster som flyttstädning är dessutom avdragsgilla enligt RUT – något som gör våra tjänster än mer prisvärda.

Lyhörda och noggranna medarbetare

Du kan lita på att vi utför städningen med lyhördhet och noggrannhet. Är du i behov av några extra tjänster som fönsterputs eller städning på kallvind eller källare så kan vi hjälpa dig med det också.

Vi erbjuder flyttstädning i Norrköping och hela Sverige. Våra erfarna städare kan göra att du känner dig trygg när du lämnar städningen i våra händer.

Oavsett vilken flytt det handlar om så arbetar vi efter Mäklarsamfundets riktlinjer om vad som ska ingå i en flyttstädning. Våra medarbetare städar med ergonomiskt riktig utrustning och miljövänliga material och rengöringsmedel.

Flyttstädning Norrköping – vidare information

Flyttstädning är ett krävande arbete som kan ta mycket tid om utföraren inte har den rätta vanan. För en vanlig outbildad person kan en flyttstädning ta så lång tid som en hel arbetsdag om vi tar en stor lägenhet som exempel. Det krävs helt enkelt lite mer än en enkel hemstädning med dammsugning, våttorkning och damning för att slippa anmärkningar.

Alla rum städas mycket noggrant

När vi flyttstädar så lämnar vi inga ytor orörda. Badrummet måste rengöras mycket noga, ingen flytta in i en bostad med en ofräsch toalett! Köket är också ett ganska krävande rum då det där finns en hel del lådor och skåp som måste städas ut. I köket så kan det med tiden bli en hel del kladd och avlagringar som måste bort innan en flytt. På Anettes Flyttstädning Sverige AB missar vi inte den typen av detaljer när vi utför en flyttstädning.

Vi är proffs på jobbet och kan se till att allt blir snabbt utfört utan att vi missar några detaljer. Vi har ett väl utprovat system med checklistor som hjälper oss att bli klara på avtalad tid.

Populär nöjd kund-garanti

Vår nöjd kund-garanti är mycket uppskattad och fungerar så här: flyttstädningen är inte färdig förrän nästa boende eller hyresvärden har godkänt städningen. Om det finns detaljer som den nya ägaren inte är nöjd med så åtgärdar vi omedelbart. Detta gäller dock att det handlar om detaljer som anses ingå i en flyttstädning.

Intresserad av flyttstädning i Norrköping eller någon annan av våra tjänster? Välkommen att kontakta oss på telefon  072-232 44 01, info@anettesallservice.se eller via vår kontaktsida.