Akutstäd av städfirma i Stockholm

Akutstäd av städfirma i Stockholm

Akutstäd av städfirma i Stockholm

Akutstäd av städfirma i Stockholm när tiden inte räcker till. Det kan vara att flytten dragit ut på tiden och flyttstädning  har svårt att utföras av dig. Det kan även vara så att du haft mycket att stå i på sista tiden och städning hemmavid har fått vänta. Tveka inte att kontakta oss våra städtjänster är prisvärda och vi kan skräddarsy våra tjänster efter dina behov.

Vi är det städföretag i Stockholm med alla de tjänster du behöver. För vårt mål är att erbjuda bra, och billiga städtjänster till alla i, och runt Stockholm. Dessutom är överkomligt pris, och hög kvalitet våra två huvudprioriteringar. När det gäller att tillhandahålla kvalitativa städtjänster i Stockholm måste vi sticka ut från mängden. För det handlar om att erbjuda rätt kombination, rätt kompetens, överkomliga priser och mycket hög kvalitet. För att den vanligaste missuppfattningen är att städning är dyrt, vilket inte är sant. Åtminstone inte om du gör din städning i Stockholm direkt hos oss. Dessutom kan du boka online 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Akutstädning i Stockholm

Akutstädning då tiden är knapp, erbjuder Anettes Flyttstädning Sverige AB tjänster i hela Sverige till marknadsmässiga priser. Som städföretag i hela Sverige vill vi hjälpa alla, speciellt de som inte har tid eller utrymme att göra all städning själva. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vi är en städfirma och kan utföra praktiska uppgifter i ditt hem. Det gäller inte bara städning och fönsterputsning, utan även byggstädning, sanering och flyttstädning. Vi erbjuder akut städservice inom alla städområden, inklusive flyttstädning, allmän städning och fönsterputsning. Vi är också tillgängliga 24 timmar om dygnet. Välkommen till vår webbplats.

Varför kontakta vår städfirma

  • Kostnadsfri offert
  • Prisvärda
  • Duktiga medarbetare

Prisvärd städfirma i Stockholm

Prisvärd städfirma i Stockholm

Prisvärd städfirma i Stockholm som passar alla, även studenter och pensionärer. Flyttstädning i Stockholm är prisvärd för alla kunder. För att beräkna priset behöver vi information om bostaden. Ange kvadratmeter på bostaden, och om biyta såsom balkong, förråd, när du begär en offert så återkommer vi till dig med ett attraktivt pris. För våra låga priser är anledningen till att så många kunder vänder sig till oss. Dessutom, även om våra priser är låga kompromissar vi inte med kvaliteten.

Ont om tid att städa

Ingen tid för städning? Prata då med oss. Tillsammans kan vi hitta en lösning som passar dina behov. Vid behov kan vi naturligtvis också utöka omfattningen av våra tjänster. Till exempel flyttstädning där byte av bostad sker snabbt, renoveringar som tar mycket av din energi, byggdamm överallt etc.

Vi är ett 24 timmars akut städföretag. Att flytta är ett stort projekt och tar mycket tid. När du har flyttat och packat upp dina tillhörigheter finns det dessutom fortfarande städarbete kvar att göra. Det beror på att du måste planera packningen, städningen och slutligen själva flytten. Att minska stressen i processen och hålla den till ett minimum kommer också att säkerställa att allt går smidigt. Dessutom kan du också ta hand om dina brådskande jobb. Så att du har tid att koncentrera dig på ditt nya hem istället för att polera golv och kök. Vår städtjänst är mycket populär över hela Sverige eftersom du kan ringa oss när som helst på dygnet.

Städfirma med generösa garantier

Städfirma med generösa garantier. Vi tar därför gärna på oss ditt uppdrag och utför det till ett bra marknadspris och med 7 dagars städgaranti. Vår personal har många års erfarenhet. En flytt är ofta ett stort projekt som kräver planering, och beslutsamhet. Ofta finns det många saker att tänka på redan före flytten. Det finns också administrativt arbete som måste göras, till exempel adressändring och banktransaktioner. Då kanske du vill få avlastning av vårt städföretag som förstår hur viktigt det är att hålla ditt hem rent. Vi städar enligt alla regler, så du kan vara säker på att allt annat tas om hand.

Vi finns även i, och runt:

Göteborg

Linköping

Lund

Norrköping

Malmö

Uppsala

Örebro