Dödsbostäd Dödsbostädning Dödsbotömning Städfirma Anettes Flyttstädning Sverige AB

Dödsbostädning och Dödsbotömning

Dödsbostädning och Dödsbotömning

Dödsbostädning och dödsbotömningar, ja det är mycket som ska ombesörjas när man ska ta hand om ett dödsbo. När man har mist en anhörig eller en nära vän. Vår firma bistår er gärna med några praktiskt tunga saker i ett dödsbo, nämligen både tömning och städning. Genom att anlita oss får ni tid att ordna allt det andra för att få lugn och ro.

Dödsbostäd och dödsbotömning

Dödsbostädning och tömning när man som anhörig ska bistå sin nära, och kära med att göra ett avslut kan det kännas övermäktigt. Behöver ni städning  men även tömning av dödsbon så finns vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB som erbjuder dessa tjänster för att ni slipper lägga tid och framför allt er energi på detta.Vår personal har mångårig vana av att hjälpa till med både dödsbostäd & dödsbotömningar.

Våra tjänster för dödsbostädningar anpassas efter era behov

Vid dödsbo gäller det att ta hänsyn till de anhöriga som är involverade under en sådan känslig tid. Därför arbetar vi efter era önskemål när det kommer till denna typ av städning.

När ni kontaktar oss ska ni känna att ni får all hjälp igenom ett tungt, och svårt kapitel i livet. Man vill både få tid till att sörja och tid för att ge sina anhöriga allt som man förmår för att få allt avslutat på ett så bra sätt som möjligt. Ni kan lugnt låta oss ta hand om allt kring er dödsbostädningar eller tömning. Våra medarbetare har lång branschvana och arbetar med stor respekt för er situation.

Vi kan skräddarsy det mesta så tveka inte att kontakta oss för inga frågor är varken för stora eller för jobbiga.

Gäller Rutavdrag vid dödsbostäd och tömning?

RUT-avdrag för tömning eller städning av ett dödsbo beror dock lite på omständigheterna i fallet. Oavsett om det är dödsboet eller en nära anhörig som betalar för tjänst.

 

072-232 44 01
info@anettesallservice.se