Flyttstädning Boden

Nu kan du boka flyttstädning till rätt pris i Boden. Vi hjälper dig med din flyttstäd och vi har attraktiva & bra priser på vår flyttstädning. Vi har lång erfarenhet och kan erbjuda er förstaklassiga flyttstädningar där du får hjälp dygnet runt.

Flyttstäd om ni är på väg mot nya mål? En komplett flyttstädning med bra pris kan du anlita oss för. Beställ en billig flyttstädning med kvalitetsgaranti och du kan inrikta dig på att flytta in i din nya bostad så sköter vi flyttstädningen åt dig. Vi vill ge dig det bästa och utför flyttstädningen med miljövänliga medel och generösa garantier.

Flyttstädning till bra pris och generösa garantier

Att flytta kräver mycket energi och man vill lägga sin tid på att komma in i sin nya bostad och då kan en flyttstädning av sin gamla bostad tära på sin energi. Det är då ni ska kontakta oss så levererar vi dig bästa tänkbara flyttstädning till bra pris med generösa garantier av våra duktiga medarbetare med lång branschvana och som jobbar med kunden i fokus. Har du frågor kring din flyttstädning så kan du alltid kontakta oss så finns vi här för dig och besvarar gärna dina frågor.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstädning Boden Bra Pris Flyttstäd

Flyttstädning Boden

Din flyttstädning utförs smidigt om du vänder dig till oss. Vi är noggranna och lämnar inget åt slumpen. Alla ytor rengörs grundligt och vi tar oss an allt du bokat och vi kan erbjuda dig det du önskar. Vi gör allt skinande rent i våra flyttstädningar. Inget lämnas som inte går att göra rent. Flyttstädningar är omfattande och där måste största möjliga fokus läggas på att inget missas.

Vi har på vår hemsida bra tips för dig att veta vad som krävs både av dig som kund innan flytt och vad som ingår i vår flyttstädning. Du som kund behöver få vara trygg i din flytt och då erbjuder vi generösa garantier på våra flyttstädningar till förmånliga priser.

Byggstädning

Under en byggstädning är det absolut främsta målet att få bort allt byggdamm som kan vara skadligt för den som andas in det. I och med att det är så viktigt att detta görs på rätt sätt är det av stor vikt att en byggstädning utförs professionellt.

En byggstädning är speciell, eftersom man måste veta vad man håller på med, när vi utför en byggstädning tar vi först och främst bort allt byggdamm som har lagt sig som en hinna över lokalen samt avlägsnar alla byggmaterial om så önskas. En byggstädning kan innebära grovstädning, avtäckning, fönsterputs.

Dödsbostädning & Dödsbotömning

När man har drabbats av sorg så kan det kännas övermäktigt att ta itu med alla måsten och energin kanske inte räcker till. Då kan ni kontakta oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB. Vi bemöter er sorg med all respekt och vill ge er den bästa servicen som går att få. Våra medarbetare arbetar med stor respekt och integritet och ni kan känna er trygga i våra händer.  Vi hjälper till med både dödsbostädning & dödsbotömningar och har alla försäkringar och transporttillstånd.

Städfirma Boden

Att flytta kräver sin man och tiden kan vara knapp. Vill du få mer tid över till annat eller bara få ladda dina batterier i ditt nya hem så tar vi hand om din flyttstädning. Att anlita vår städfirma för flyttstäd & annan städning är många gånger ett klokt beslut. Även en fin avlastning av både vardagen och yrkeslivets betungande sysslor. Vi är städproffs och levererar våra tjänster till bra pris och med kvalitet och städgaranti.

Våra tjänster levereras i hela Norrbotten

Vi ser fram emot att få leverera våra tjänster till Norrbottens pärla Boden. Du som står i valet av att städa din gamla bostad och att få lägga tid att komma in i ditt nya boende, tveka inte anlita vår städfirma till generöst pris men med hög kvalitet så får du njuta av din nya bostad men ändå vara trygg i att den inflyttande i din gamla bostad känner sig välkommen och kan njuta av att komma in i sitt nya boende.

Vi erbjuder även andra tjänster så välkommen in och besök min hemsida här så kanske du hittar något som passar dig.

Vi finns tillgängliga för alla 24/7/365 och vårt mål är att ge dig som kund och beställare ett svar & offert så snabbt vi kan, då vi vet att ett snabbt och tydligt svar ger kunderna trygghet & tillit. Genom vår städgaranti vill vi få nöjda kunder och vårt mål är att leverera förstaklassiga tjänster & vilket vi tycker ska vara en självklarhet.

Garanti och offert

Vi har hela 7 dagars generös garanti och erbjuder alla gratis offerter på dygnets alla timmar. Välkommen att kontakta oss vi har öppet dygnet runt för er skull. Du kan även skicka in en gratis offert via vårt smidiga formulär.

SNABBOFFERT

Vad ingår då i vår tjänst flyttstädning Boden?

Självklart så ingår allt som krävs för att uppfylla dagens höga krav på flyttstädning. En viktig del är att vi följer alla riktlinjer i flyttstäd som finns. Mäklarsamfundet har bra riktlinjer. Vad som är viktigt innan vi kommer och flyttstädar är att du som beställare verkligen ser till att du slagit av kyl och frys och tagit med dig allt. Vi avkalkar dusch och allt porslin i VC och duschutrymmen. Torkar alla målade ytor och vi har speciella städlistor vi utgår ifrån.

Vi nås dygnet runt och kan kontaktas både via E-post, Mobil eller via vårt smidiga formulär.

Vi vill finnas för dig i Boden med generösa öppettider som passar dig som kund. Så vi har valt att ha öppet för att alla flyttstädningar skall kunna bokas direkt med oss utan speciella kontorstider. Då får ni en smidig flyttstädning som ni kan planera in på tider som passar er.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se