Flyttstädning Piteå

Vi erbjuder alla typer av städtjänster du kan tänka dig i hela landet. Just flyttstädning råkar vara vårt expertområde – vare sig du befinner dig i Piteå, Gävle eller Sundsvall. Överallt i landet med andra ord, så ser du inte ditt område listat är det bara att höra av sig till oss, så löser vi det. Med alla våra tjänster finns vi tillgängliga för både privatpersoner och företag.

När det kommer till flyttstädning i Piteå kan vi erbjuda dig en trygg och säker flyttstädning till fast pris och självklart erbjuder vi alla som använder våra tjänster en nöjd kund-garanti. I hela sju dagar har du som kundgaranti på vårt städ. Våra priser för flyttstädning ligger på attraktiva priser.

Just vad gäller en flytt är det mycket att tänka på, därför kan det vara skönt att ha någon som sköter städbiten. Då har man möjlighet att lägga fokus på allt det andra som rör flytten. Vi kan komma in och sköta den biten, där vi arbetar med miljömässiga och hållbara produkter som skyddar vår natur.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstadning-Stadfirma-Pitea-Dodsbostadning-Dodsbotomning-Byggstadning-Flytthjalp

Prisvärd flyttstädning med generösa garantier

Vi vill gärna hjälpa dig i din flytt genom att minska din stress och spara din energi genom att erbjuda vår hjälp att utföra din flyttstädning så att du kan fokusera på att ladda dina batterier och få komma till rätta i din nya bostad. Vi lämnar dig dygnet runt årets alla dagar en OFFERT på din flyttstädning till bra priser och med generösa garantier.

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka en tjänst?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Vill du få offert eller boka en tjänst?

Vi svarar inom 48 timmar!

Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Att tänka på inför en flyttstädning i Piteå

För att resultatet ska bli så bra som möjligt ber vi dig tänka på ett par saker innan vi kommer och utför en flyttstädning i Piteå. Detta är att stänga av kyl och frys samt lämna dessa med öppna dörrar. Vi ber dig också se till att det är tomt överallt och kolla en extra gång innan vi kommer för att flyttstäda.

När vi väl kommer för att utföra vårt arbete följer vi vår checklista för att försäkra oss om att allt är utfört på ett professionellt och noggrant sätt. Vår lista ser ut som följer:

Vad ingår i min flyttstädning?

Vi kan skräddarsy efter de flesta kunders önskemål. Allt från datum och vad som kan köpas som tillägg. Exempel på tillägg är inglasad balkong/Öppen balkong, klädkammare/förråd/garage ja allt som är utöver boendeyta. Tveka inte att kontakta oss om du har någon fundering kring just ditt behov av flyttstädning.

Det som inte ingår är persienner, och vattenlås. Dels för att det kan uppstå skador på persienner men även att vattenlås är ett rörmokaretjänst och är vattenlås lite äldre så kan det lätt uppstå läckage som blir en vattenskada.

Sedan så är det bra om kyl och frys är avstängda så de kan rengöras samt att du tar bort spikar och skruvar från väggarna och sist men inte minst gå gärna en runda i ditt gamla boende så att inget glöms kvar. Inga lampor behöver vara kvar då våra städare har egen utrustning.

Alla våra tjänster

Utöver flyttstädning erbjuder vi en rad olika tjänster inom städ i Piteå, men såsom byggstädning och dödsbotömning och dödsbostädning. Du kan helt enkelt anlita oss för att kunna fokusera på sådant du tycker är roligt i stället.

Byggstädning

Vid all byggnation så blir det skräp  smått som stort och ska då städas bort vilket kan kännas betungande om energin tryter. Vi kan ta oss an ditt uppdrag med hjälp av vår kompetenta personal som gärna ger dig sin allra bästa service så du får ladda dina batterier och få din bostad skinande ren och fin.

Städfirma Piteå

Att anlita en städfirma är idag en prisvärd affär då du kan få 50 procent i rabatt i form av Rutavdraget som vi ansöker efter utförd tjänst hos Skatteverket och du faktureras på den andra hälften på städdagen och har 10 dagars betalningsvillkor men även en städgaranti på 7 dagar. Med andra ord så får du vår tjänst som inte enbart är prisvärd men som ger dig som kund en trygghet i att vi utför tjänsten till fullo utifrån den garanti som vi lämnar på tjänsten.

Dödsbotömning och Dödsbostädning

Har du ett behov av stöttning såsom dödsbotömning eller en dödsbostädning när en i din närhet gått bort så hjälper vi er att lösa detta. Vi guidar dig från snabb offert till bokning fram till utförd tjänst om du har frågor så besvarar vi dem gärna.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se