Flyttstädning Kalix

Nu erbjuder vi prisvärda flyttstädningar i Kalix. Vi kan ge er professionella städtjänster där vi har väl utbildad personal som kan göra ert hem skinande rent. Vi satsar hårt på att hålla hög kvalitet på våra flyttstädningstjänster genom att systematiskt utbilda vår personal. Allt för att du som slutkund skall få uppleva kvalitetssäkrade flyttstädningar med garanti på att den inflyttande blir nöjd.

Våra flyttstädningar utförs med största noggranhet och vi lämnar inget åt slumpen och alla utrymmen städas noggrant i våra flyttstädningar. Speciella städlistor garanterar att vi gör allt enligt alla normer som krävs för en fullgod flyttstädning.

Flyttstäd erbjuds dygnet runt

Du som kund kan behöva få hjälp med en flyttstädning närsom helst under året och därför har vi valt att vara tillgängliga för dig årets alla dagar. Vad ingår då i en flyttstädning? Du hittar på vår hemsida allt det du behöver veta, både vad du som kund ska förbereda likväl vad som ingår i en flyttstädning men du ska veta att du alltid är hjärtligt välkommen att ringa oss, inga frågor är varken för stora eller för små. Vi levererar dig en snabb offert på din flyttstädning som är prisvärd och med generösa priser och garantier. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg i att lämna din flyttstädning i våra händer och vi kan leverera dig våra kvalitativa tjänster från våra kompetenta personal.

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

Flyttstädning Flyttstäd Kalix

Prisvärd flyttstäd i Kalix

Vi erbjuder bra priser på flyttstädning i Kalix med omnejd. Gratis offert så du i lugn & ro kan ta del av vår offert och sedan boka in din flyttstäd.

Hjärtligt Välkommen

Kontakta oss dygnet runt på Anettes Flyttstädning Sverige AB

072-232 44 01
info@anettesallservice.se

SNABBOFFERT

Anettes Flyttstädning Sverige AB erbjuder bra & billig flyttstädning i Kalix

Flyttstädningar är den största verksamheten idag i Anettes Flyttstädning Sverige AB. Vi har byggt upp stora nätverk både mot kunderna och vi anställer skicklig personal hela tiden för att kunna leverera bra och högkvalitativ service inom området flyttstäd i Kalix. Då vi har lyckats hålla nere våra fasta priser så kan vi istället ge dig som kund ett bättre pris i slutändan. Det gynnar dig som vill boka flyttstädningar i Kalix.

Byggstädning

Under en byggstädning är det absolut främsta målet att få bort allt byggdamm som kan vara skadligt för den som andas in det. I och med att det är så viktigt att detta görs på rätt sätt är det av stor vikt att en byggstädning utförs professionellt.

En byggstädning är speciell, eftersom man måste veta vad man håller på med, när vi utför en byggstädning tar vi först och främst bort allt byggdamm som har lagt sig som en hinna över lokalen samt avlägsnar alla byggmaterial om så önskas. En byggstädning kan innebära grovstädning, avtäckning, fönsterputs.

 Dödsbotömning & Dödsbostädning

När man har tyngd av sorg så kan det kännas övermäktigt att ta itu med alla måsten och alla måsten i vardagen så kanske din energi inte räcker till. Kontakta oss gärna vi bemöter alla kunder med respekt och vill ge er den bästa servicen som går att få. Vår kompetenta personal arbetar med stor respekt och integritet och ni kan tryggt lämna era behov  i våra händer.  Vi hjälper till med både dödsbostäd & dödsbotömningar och besvarar gärna era frågor kring detta.

Städfirma

Att flytta kräver både tid och energi och tiden kan vara knapp. Önskar du få avlastning i detta så att du kan få tid till annat eller bara få ladda dina batterier i ditt nya hem så tar vi hand om din flyttstädning. Att anlita vår städfirma för att utföra din flyttstädning eller varför inte kombinera dina behov av avlastning såsom flytt från en bostad till en annan så hör av dig så berättar vi lite mer om vad vi kan erbjuda och skräddarsy efter dina behov. Vi är proffs inom detta område och levererar våra tjänster till bra pris och med kvalitet och städgaranti.

Flyttstädning i Kalix bokar du direkt med oss dygnet runt alla dagar i veckan

Vi har anställda som sitter dygnet runt med dessa bokningar och ger dig som kund din bokning på kort tid så du kan känna dig trygg med att din flyttstädning utförs på ett smidigt & bra sätt. Enklast är det om du skickar e-post så återkommer vi inom kort med en offert på din flyttstädning. Sen om du vill anlita oss för din flyttstäd så skickas ett smidigt bokningsformulär där du fyller i alla dina uppgifter. Sen är din bokning av din flyttstädning klar.